Ten cate Premium

Voor altijd slapen. Je zou er bijna naar verlangen met het luxe bedtextiel uit de Ten Cate Premium-collectie. Rijke stoffen, stijlvolle dessins en fijne afwerking: beddengoed voor als alleen het beste goed genoeg is.

Ten Cate Premium

In de Ten Cate Premium-collectie vind je de meest luxe, verfijnde én innovatieve producten van Twentse Damast. Satijnen dekbedden gevuld met hoogwaardig ganzendons, bedlinnen vervaardigd van bamboe dat tot drie keer meer vocht absorbeert en comfortabele hoofdkussens voor iedere slaapstijl. Premium beddengoed dus, voor de slapers die goede nachtrust op waarde schatten.

Beloon jezelf

Een fris bed, opgemaakt met het premium beddengoed uit deze collectie, betaalt zich dubbel en dwars terug. Goed slapen is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor een energiek en gelukkig leven. Doe jezelf een plezier en beloon jezelf! 

Innovatief en duurzaam

Met de tijd meegaan of de tijd ver vooruit zijn? Voor het beddengoed uit de Ten Cate Premium-collectie kiezen we altijd voor het laatste. Voor innovatie. Wij kijken steeds naar waar de kansen liggen om duurzamer te produceren, zonder iets in te leveren aan kwaliteit. Een mooi voorbeeld is ons bedlinnen vervaardigd van bamboe: een duurzaam product met eigenschappen waar normaal katoen nog een puntje aan kan zuigen.

Wil je meer weten over de producten uit deze lijn? Neem dan contact met ons op. We laten graag zien wat we voor je kunnen betekenen.