Kwaliteit boven alles. Rijke stoffen, stijlvolle dessins en fijne afwerking: beddengoed voor als alleen het allerbeste telt. Bij Ten Cate Premium staat alles in het teken van kwaliteit van slapen.

Luxe, innovatief, duurzaam

In de Ten Cate Premium-collectie vind je de meest luxe, innovatieve en duurzame producten van Twentse Damast. Zoals dekbedden gevuld met hoogwaardig gerecycled ganzendons goed te combineren met comfortabele hoofdkussens voor iedere slaapstijl. Premium beddengoed dus, voor de slapers die goede nachtrust op waarde schatten. Voor wie alleen het allerbeste telt.

Beloon jezelf

Een knisperend fris opgemaakt bed, met het premium beddengoed uit deze collectie, betaalt zich dubbel en dwars terug. Goed slapen is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor een energiek en gelukkig leven. Doe jezelf een plezier en beloon jezelf met Ten Cate Premium. 

De tijd vooruit zijn

Met de tijd meegaan of je tijd ver vooruit zijn? Wij kiezen voor het laatste. De kansen zien én grijpen om duurzamer te produceren, mét behoud van kwaliteit. Een mooi voorbeeld is het linnen dekbedovertrek uit deze collectie, een duurzaam product met eigenschappen waar standaard katoen nog een puntje aan kan zuigen.

Haal het in huis

De mooie producten uit deze lijn zelf verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We laten graag zien wat we voor je kunnen betekenen. 

Zelf premium bedtextiel shoppen? Neem dan een kijkje in onze webshop.

Proefslapers gezocht

met passie voor verbinding

Leef jij voor de nacht en beleef je die het liefst in goed gezelschap? Ben jij iemand met talent om anderen warm te maken voor zaken die jouw hart raken? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven. Als luxe bedlinnenmerk stellen wij je in staat om mensen in verbinding te brengen met elkaar, op de meest vertrouwelijke plek: tussen de lakens. Niets is zo uitnodigend om nader tot elkaar te komen als koele, gladde en heerlijk zachte lakens. Of… kun jij dat met jouw invloed overtreffen?