2nite

Je kent ze vast wel: de actievelingen die slapen om te leven. Die avonturiers die liever onderweg zijn dan aankomen, die kiezen voor lekker gek in plaats van doodgewoon. Je kent ze vast wel: zij die slapen onder een 2NITE. 

Net even anders

In de 2NITE-collectie vind je comfortabel en eigentijds beddengoed. Net even anders. Zo ontworpen dat het aansluit bij de nieuwste mode- en interieurtrends. Hierdoor zijn de dekbedovertrekken van 2NITE dus niet alleen heerlijk om onder te kruipen, maar verrijken ze ook de slaapkamer.

Kwaliteit

De aansprekende dekbedovertrekken van 2NITE zijn gemaakt van 100% microfiber. Een synthetische stof, maar dan met de eigenschappen van katoen. Net als katoen is het lekker soepel en neemt het vocht uitstekend op. En door een speciaal aangebracht laagje krijgt het dekbedovertrek van 2NITE een natuurlijke zachtheid.

Haal het in huis

Wil je producten uit de 2NITE-collectie in huis halen en verkopen? Neem dan contact met ons op. We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Particuliere klanten zijn van harte welkom om een kijkje te nemen in onze webshop.