2nite

Je kent ze vast wel: de actievelingen die slapen om te leven. Die avonturiers die liever onderweg zijn dan aankomen, die kiezen voor lekker gek in plaats van doodgewoon. Je kent ze vast wel: zij die slapen onder een 2NITE. 

Net even anders

In de 2NITE-collectie vind je comfortabel en eigentijds beddengoed. Net even anders. Zo ontworpen dat het aansluit bij de nieuwste mode- en interieurtrends. Hierdoor zijn de dekbedovertrekken van 2NITE dus niet alleen heerlijk om onder te kruipen, maar verrijken ze ook de slaapkamer.

Kwaliteit

De aansprekende dekbedovertrekken van 2NITE zijn gemaakt van 100% microfiber. Een synthetische stof, maar dan met de eigenschappen van katoen. Net als katoen is het lekker soepel en neemt het vocht uitstekend op. En door een speciaal aangebracht laagje krijgt het dekbedovertrek van 2NITE een natuurlijke zachtheid.

Haal het in huis

Wil je producten uit de 2NITE-collectie in huis halen en verkopen? Neem dan contact met ons op. We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Particuliere klanten zijn van harte welkom om een kijkje te nemen in onze webshop.

Proefslapers gezocht

met passie voor verbinding

Leef jij voor de nacht en beleef je die het liefst in goed gezelschap? Ben jij iemand met talent om anderen warm te maken voor zaken die jouw hart raken? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven. Als luxe bedlinnenmerk stellen wij je in staat om mensen in verbinding te brengen met elkaar, op de meest vertrouwelijke plek: tussen de lakens. Niets is zo uitnodigend om nader tot elkaar te komen als koele, gladde en heerlijk zachte lakens. Of… kun jij dat met jouw invloed overtreffen?