Industrial

De toepassingsmogelijkheden van ons textiel zijn eindeloos. Wij zijn hét adres voor hoogwaardig textiel voor specifieke industriële oplossingen, de institutionele markt en evenementen.

Hoogwaardig industrieel textiel

Met ons hoogwaardige industriële textiel zijn wij een vaste leverancier voor bedrijven in onder andere de tuin- en landbouw, automotive, scheepsvaart, hotels en horeca . De oplossingen die wij bieden zijn eindeloos: van hoogwaardige, slijtvaste waszakken voor de land- en tuinbouw tot geavanceerd textiel voor de afwerking van vrachtwagencabines. Weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

tomaten zaden in zakje Zad
machine-216203_1280

Institutionele markt

Naast specifieke oplossingen voor de industrie, leveren wij textiel aan de institutionele markt. Denk hierbij aan bedtextiel voor ziekenhuizen en bad- en bedtextiel voor hotels. Op zoek naar een betrouwbare leverancier die op grote schaal kwaliteitstextiel kan leveren? Dan komen wij graag met je in contact om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Evenementen

Een evenement valt of staat met de juiste aankleding. Textiel heeft hierbij een belangrijk functie. Het materiaal, de kleur en de vorm: ze vertellen een verhaal. Wij helpen jou als organisator bij het vertellen van het juiste verhaal. Dit deden we al voor bijvoorbeeld Symphonica in Rosso (Gelredome Arnhem), Sensation White én Sensation Black (ArenA). Evenementen die stuk voor stuk bekend werden om hun spectaculaire aankleding. 

wedding-1937022_1280

Daag ons uit

Als jij het kunt dromen, kunnen wij het maken. Hulp nodig bij het vinden van een maatwerkoplossing? Neem vrijblijvend contact met ons op en daag ons uit.

Proefslapers gezocht

met passie voor verbinding

Leef jij voor de nacht en beleef je die het liefst in goed gezelschap? Ben jij iemand met talent om anderen warm te maken voor zaken die jouw hart raken? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven. Als luxe bedlinnenmerk stellen wij je in staat om mensen in verbinding te brengen met elkaar, op de meest vertrouwelijke plek: tussen de lakens. Niets is zo uitnodigend om nader tot elkaar te komen als koele, gladde en heerlijk zachte lakens. Of… kun jij dat met jouw invloed overtreffen?