Limited edition

Twentse Damast werkt graag samen met kunstenaars en ontwerpers. Samen brengen we hun inspirerende werk naar de slaapkamer. Exclusief, maar toch betaalbaar.

Limited edition collectie

Voor onze limited edition collectie zijn wij altijd op zoek naar inspirerende kunstenaars en ontwerpers. Speciaal voor hen waarvoor het ‘effen’ anders kan. Voor wie het best wat eigenzinniger, excentrieker of extremer mag.

Limited Edition 2021: Anton Heyboer

Met trots presenteren wij het unieke dekbedovertrek de wereldberoemde kunstenaar Anton Heyboer (1924 – 2005). Tijdens een nachtelijk avontuur in Parijs raakte hij geïnspireerd door de Moulin Rouge. Zonder naar binnen te gaan droomde hij over al haar allure en waar zij voor stond om vervolgens het kunstwerk “CanCan Danseres” te creëren. Het exclusieve dekbedovertrek is geïnspireerd op het schilderij uit 1998.

Het dekbed is in een beperkte oplage verkrijgbaar, dus wees er snel bij!

Steun slapend de Kunst & Cultuur

Met de opbrengst van de verkoop wil Twentse Damast iets teruggeven aan de Kunst & Cultuur sector. Daarom zal er een 3-tal voorstellingen worden opgevoerd in de showroom van Twentse Damast in Losser door theatergezelschap Tweeduuster in samenwerking met Jan Riesewijk.

Wil je kans maken op tickets? Laat hieronder je email adres achter of bestel het dekbedovertrek met de optie ‘incl kans op tickets’ via onze webshop.

In de Media

Het eerste exemplaar van het dekbedovertrek hebben we natuurlijk overhandigd aan de vrouwen, Lotti (80) en Joke (73), van Anton Heyboer.

Volg ons op social media voor meer informatie over onze Limited Editions!