Private Label

Als jij het kan dromen, kunnen wij het maken. Zie jij kansen in textiel en ben je op zoek naar een partij die van jouw idee een succes maakt? Het canvas is leeg, jij hebt de kwast in handen, wij doen de rest!

Van idee naar succes

Een textielproduct op de markt brengen van je eigen merk? Dan is Twentse Damast de ideale partner om van jouw idee een succes te maken. Al meer dan 200 jaar zijn wij als  bedenker, maker en leverancier actief in de textielindustrie. Waar je dit aan merkt? We hebben korte lijnen met textielproducenten wereldwijd, een scherp oog voor betaalbaar en hoogwaardig textiel én een goed afgestelde antenne voor de laatste trends.

sfeer 2

Samenwerken

Voor ieder sterk merk biedt textiel kansen. Wij weten waar die kansen liggen én hebben alles in huis om ze te benutten. Twentse Damast werkte al samen met merken als Freek Vonk, Jet en De Luizenmoeder. Twentse Damast x Freek Vonk leverde een heel stoer kinderdekbed op voor de echte Freek Vonk-fans. Voor de De Luizenmoeder verzorgden wij een lijn voor keukentextiel met ludieke pannenlappen en keukenschorten.

Aan de slag

Wil je jouw eigen lijn in de markt zetten en ben je benieuwd waar jouw kansen liggen in de textiel? Dan zit je goed bij Twentse Damast. Onze textielspecialisten gaan graag vrijblijvend het gesprek met je aan.

OvenwantLuizenmoederKaartje

Proefslapers gezocht

met passie voor verbinding

Leef jij voor de nacht en beleef je die het liefst in goed gezelschap? Ben jij iemand met talent om anderen warm te maken voor zaken die jouw hart raken? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven. Als luxe bedlinnenmerk stellen wij je in staat om mensen in verbinding te brengen met elkaar, op de meest vertrouwelijke plek: tussen de lakens. Niets is zo uitnodigend om nader tot elkaar te komen als koele, gladde en heerlijk zachte lakens. Of… kun jij dat met jouw invloed overtreffen?