Alleen met het beste genoegen nemen. Dat is kenmerkend voor Ten Cate. Met die instelling, kennis, passie en vakmanschap is Ten Cate al decennialang toonaangevend als het gaat om bedtextiel. Het beddengoed van Ten Cate maakt van je slaapkamer een plek van ontspanning, rust en comfort.

Ten Cate

Wie hard werkt, wil zacht slapen. En met het comfortabele beddengoed van Ten Cate schep je daar precies de juiste voorwaarden voor. In de collectie van Ten Cate vind je hoogwaardige dekbedden, hoofdkussens, dekbedovertrekken en hoeslakens van verschillende materialen, met uiteenlopende eigenschappen. Alles voor jouw unieke slaapstijl.

morning-815296_960_720 1

Goed voor jou én voor de aarde

Ten Cate is zuinig op jou en op de aarde. Dat zie je terug in hun collectie. Het bedtextiel is vervaardigd van comfortabel, hoogwaardig en slijtvast textiel dat jarenlang meegaat. Ook zet Ten Cate vol in op innovatie op het gebied van milieuvriendelijk bedtextiel. Zo heeft Ten Cate een speciale Green Line met dekbedden en hoofdkussens van 100% gerecycled materiaal.

Haal het in huis

Wil je producten uit de collectie van Ten Cate in huis halen en verkopen? Neem dan contact met ons op. We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Consumenten kunnen hun hart ophalen in onze webshop.

Proefslapers gezocht

met passie voor verbinding

Leef jij voor de nacht en beleef je die het liefst in goed gezelschap? Ben jij iemand met talent om anderen warm te maken voor zaken die jouw hart raken? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven. Als luxe bedlinnenmerk stellen wij je in staat om mensen in verbinding te brengen met elkaar, op de meest vertrouwelijke plek: tussen de lakens. Niets is zo uitnodigend om nader tot elkaar te komen als koele, gladde en heerlijk zachte lakens. Of… kun jij dat met jouw invloed overtreffen?