Twentse Damast

De Twentse Damast-collectie biedt kwaliteitstextiel voor vrijwel iedere ruimte in huis en voor ons allemaal. En ook nog eens voor een fijne prijs.

Badkamer

De badkamer is het domein van ontspanning. Hier komen we dagelijks om ons lekker te douchen of te baden. Met de extreem zachte en comfortabele handdoeken en badjassen uit de Twentse Damast-collectie geniet je iedere dag weer van dit moment.

m&mANRT

Keuken

In het hart van het het huis draait het om eten, drinken en gezelligheid. Maar ook om hygiƫne. Handdoeken en keukendoeken die goed absorberen mogen hier dan ook niet ontbreken. De uitgebreide collectie van Twentse Damast biedt gelukkig volop keuze. En omdat smaken verschillen, zijn ze er in alle stijlen.

Slaapkamer

Lekker slapen begint bij lekker beddengoed. In de collectie van Twentse Damast vind je hoogwaardige dekbedden, hoofdkussens en dekbedovertrekken voor een fijne prijs. Zo dragen we bij aan een goede nachtrust voor het hele gezin. Slaap zacht!

Twentse Damast verkopen

Wil je meer weten over de producten uit de Twentse Damast-collectie, bijvoorbeeld over de mogelijkheden om de producten uit de collectie zelf te verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Proefslapers gezocht

met passie voor verbinding

Leef jij voor de nacht en beleef je die het liefst in goed gezelschap? Ben jij iemand met talent om anderen warm te maken voor zaken die jouw hart raken? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven. Als luxe bedlinnenmerk stellen wij je in staat om mensen in verbinding te brengen met elkaar, op de meest vertrouwelijke plek: tussen de lakens. Niets is zo uitnodigend om nader tot elkaar te komen als koele, gladde en heerlijk zachte lakens. Of… kun jij dat met jouw invloed overtreffen?